Time is flying!
Na de les gingen Ruben en ik naar de andere stageplek. Dit keer met geestelijk gehandicapte kinderen. De mensen hier spraken eigenlijk vooral Spaans, dus ik schuilde me een beetje achter Ruben.. Het liep een beetje moeizaam, wie zijn jullie? Wat willen jullie hier? Nadat we het een beetje konden uitleggen aan ze, kregen we een rondleiding. In één ruimte waren er kinderen aan het dansen. Toen we binnen kwamen, kwam er gelijk een meisje naast me zitten die me wilde knuffelen. Ook andere kinderen kwamen dolblij op ons af. In een andere kamer waren er kinderen aan het knutselen en verven. In weer een andere ruimte waren kinderen een spel aan het doen. 'Wat doet de koe?' En dan met zijn allen een koe nadoen.
Volgens mij gaat het nog harstikke goed met je mar!
Kusjes en liefs!
Heerlijk om je verhalen te lezen.Je strooit met spaanse woorden, dus moest ik even googelen wat cervezas betekent..
Alweer 2 weken geleden brachten we je naar Schiphol, ja de tijd gaat snel, maar het lijkt ook alweer lang geleden.
Ben benieuwd hoe het met jullie stage zal gaan.. In ieder geval wacht jullie een dankbare taak!
Vandaag laatste spaanse les en dan weekend!
Bij jou kondigt de lente zich aan, hier lijkt de herfst definitief begonnen te zijn, wat een regen! Viaducten, kelders van winkels met wintervoorraad zijn ondergelopen. Op sommige plaatsen viel meer regen op 1 dag als anders in de hele maand!
Gister afscheid van Paulette, volgende week vertrekt ze.
liefs,
mam
Ha, die mar! jij raakt al helemaal ingeburgerd daar! en echt super leuk dat je met Nienke hebt afgesproken, echt bizar dat je elkaar dan al 3 jaar niet meer gesproken hebt.. time is flying!;) En met de spaanse lessen gaat het ook wel erg hard zeg. Ben benieuwd wat jullie nou uiteindelijk gaan doen qua stage. Want dat is nog steeds niet bekend toch? Vind het in ieder geval erg leuk om al je verhalen te volgen!
Genietsze,
xje!
He buurvrouwtje ongeloofelijk wat gaat de tijd snel zeg,en als ik het zo lees dan lijkt het net of je al helemaal gewend bent wat een ervaring om jaloers op te worden.Ja hier gaat het nu ook opschieten Petty heeft afgelopen donderdag haar afscheid feestje gegeven dus nu is het voor aftellen het was erg gezellig.Ja ook zij staat op de wegschaal om haar koffer te wegen. Het heeft hier veel geregend nu ook weer dus met het weer mis je niks hoor het is ook al wat koud aan het worden misschien zitten we zo in de herfst.Voor de rest is hier weinig gebeurd o ja Petty is ook nog een dagje in Zoetermeer geweest toen ik jou op ging halen leek mij het erg leuk dus als tip gaf ik dit door en ze vonden het erg leuk.Ben je niet meer ziek geweest. Nou ik wens je nog het allerbeste en geniet maar van alle leuke en vreemde dingen daar. Ik hou je verhalen in de gaten en anders hoor ik het wel van je moeder een lieve groet vanit Langbroek van ons allemaal Harriët
Hooi Mar :)
Klinkt allemaal super! Als de tijd vliegt, zal je het wel naar je zin hebben :) Ik vind het echt leuk om te lezen! En herkenbaar. Krijg er echt weer reiskriebels van. Wat vind je van Santiago so far? Ik blijf je verhalen iig trouw lezen.
Veel liefs!
Hoi Marjori,
Wat leuk om jouw verhalen te lezen.
En zo te zien heb je al een hoop Spaans geleerd, lijkt mij een erg moeilijke taal.
Ben je al met je stage begonnen.Die ervaringen zullen we ook wel lezen.
Nog heel veel plezier daar.
Groetjes Brigitte,Dirk-Jan, Suzanne en Rick
Wat beleef je weer veel ,ik hoop dat je ook geniet van je stage.Je bent een geweldige bofkont.Wel fijn dat je kunt skypen,zo heb je een prima contact met het thuisfront.Geniet ervan en wij genieten mee.
groeten ook van Cees